Hear God's Story Today! It Can Change Your Life!
Cerita Lucah Cikgu
Kisah Lucah
Cerita Melayu
Video Bogel Melayu

Cikgu Nirmala

Cikgu Nirmala

Cerita Lucah - kat sekolah aku ni ada sorang cikgu ni yang mukanya boleh lah dikatakan
lawa.Dia nie selalu memakai baju kurung ke sekolah tapi aku tak tahu kenapa aku
minat sangat kat dia nie. aku selalu nampak bentuk teteknya dari luar bila angin
bertiup.aku selalu balik melancap bayangkan aku tengah beromen dengan dia nie.
aku selalu amik peluang berjalan di belakangnya dan menggeselkan kote aku kat bontotnya.
cikgu ni ada 5 orang anak dah.

satu hari aku lupa nak hantar kerja yg diberinya,lalu aku pun pergi ke
rumahnya. apabila aku masuk ke rumahnya tiada siapa yg tinngal hanyalah cikkguku
seorang. Tiba-tiba bukuku terjatuh di depannya lalu dia pun tunduk .bila dia
tunduk nampaklah teteknya yang ditutupi oleh bra nya. aku hilang pertimbangan terus
pegang teteknya itu. kami saling berpandangan aku lalu memeluknya dan mencium bibirnya
.cikguku itu melawan dia mengatakan dia sudah berkahwin tetapi saya merayu
kepadanya sambil memicit teteknya dan dia mula mengeluh.Aku pun membuka bajunya dan
tersembullah 2 teteknya. aku lantas mencapai branya lalu membukanya.aku lihat sepasang
tetek yang besar dan gebu putingnya pink dan koteku makin stim. Aku lantas
menghisap teteknya dan lantas membuka kainnya sambil menggagau dia punya burit .aku lihat
tanganku mula basah dan lantas aku turunkan kepalaku ke buritnya lalu menghisapnya
dan menyedut air klimaxnya . aku makin stim apabila terdengan dia mengeluh
aaaaaaaaaaaaahhhhhh sedaaaaaaaaaaaaaapppp,kkkkuuuaat llaaagi ffaarrrreq(nama samaran)
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhh,(ceritalucahku.blogspot.com)

aku terus menjilat buritnya sampai 15 minit.
Tiba tiba aku telah ditolak dan cikguku terus membuka seluarku lalu
mengulum koteku aku tidak tahan dan terus melepaskan air maniku ke dalam mulutnya

apabila koteku dah mula stim aku terus menusuk koteku ke dalam burit
cikguku itu lalu terdengarlah aaahhhhh,ooohhhhyyyeeeaah,succcckkkk,aaahhhhhhhh aku
terus mendayung dan terus mendayung lalu cikguku menjerit cceeppaat cikkgu daah nakkkk
kelluaar lalu terasalah cecair ang panas mengalir keluar aku pun terus mendayung dan
aku terasa nak keluar dan cikkguku sekali lagi menjerit nnnaaak keluuuarrr lalu aku
pun memancutkan air maniku ke dalam burit cikguku dan aku pun terus ke bilik air
untuk mandi dan semasa mandi terjadi lagi perkara seperti ini dlm bilik air.

Back to posts
Comments:
[2014-07-15 08:28] Mirul:

ade girl dari melaka yg sporting kat dalam ni tak? dah lama tak dapat cipap.. nak jilat je rasanya.. wassap/wechat/sms 0176030420 ye :)

[2014-07-05 18:27] zakwan:

aku dh x thn ni nk pmpuan dok area selangor. kol me 0122484936. utk pmpuan je

[2014-02-08 04:31] mystery:

I want fuck with minah.ohyee

[2013-06-21 00:16] sangap:

Saya nk la minah

[2012-11-19 00:30] bloodlus:

ko tpu la minah

[2012-08-04 11:40] jeevan:

84077972

[2012-08-25 08:26] zakwan:

klau nk konek 8inci .. kol 0127522523

[2012-09-02 02:31] Minah:

Sape nak pntat?

[2012-02-12 19:02] farel_(sandakan)_sabah:

nak konek spanjang 7 inci lau nak call je number nie. . . . Ol28466558 & ol43799653

--
Via MebApp.com

[2012-09-16 19:18] nakpepek:

susu besar puki mantap aw kat mana klu betl call saya..0145670760

[2012-08-27 10:06] susu besar puki mantap:

bnyk sja bohong kmu nie on aq dtang umh sntiasa buka 08963774

[2012-09-17 11:55] ShamMelaka:

28thn,170cm,68kg,btg 6inci pjg,ada kereta sndri..nk cari awek melaka/muar/n-9 utk suke2/social/sex partner. Call/sms/whatsapp sy k.. 0162327541

[2012-09-02 03:38] uncle:

nak lancap yg nikmat betul..sex maya.perempuan je k


Post a comment